Ultimele 166 de pachete cu produse de igienă finanțate de UE!

Direcția de Asistență Socială Deva aduce la cunoștința persoanelor îndreptățite să beneficieze de produsele de igienă Tranșa IV, distribuite pe LISTELE SUPLIMENTARE, în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD), că mai pot fi depuse doar 166 de cereri din partea categoriilor eligibile.
Astfel, copiii și adulții cu dizabilități (grad grav sau accentuat), care au domiciliul sau reședința în municipiul Deva sunt așteptați să ridice pachetele cu produse de la Cantina Socială Deva (str. Titu Maiorescu, nr. 24), de luni până joi – între orele 9:00-15:00.
Documentele necesare pentru ridicarea produselor sunt:
– actul de identitate (original și copie)
– certificatul de încadrare în grad de handicap (copie), valabil la data întocmirii listelor
Distribuirea produselor se realizează în limita stocului disponibil.
Persoanele care se prezintă să ridice produsele de igienă distribuite pe listele suplimentare au obligația să respecte măsurile instituite la nivel național, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19.
Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0755.878.599 (Serviciul Evidență și Plată Beneficii de Asistență Socială), de luni până joi – între orele 8:00-16:30 sau vineri – între orele 8:00-14:00.
Direcției de Asistență Socială Deva i-au fost alocate peste 600 de pachete cu produse de igienă din Tranșa IV, finanțate de Uniunea Europeană iar, până în prezent, aproape 75% dintre acestea au ajuns la beneficiarii finali.

Direcția de Asistență Socială Deva

Source