TURUL ROMÂNIEI la ciclism: restricții de circulație în municipiul Deva cu ocazia evenimentului

Cea de a 54-a ediție a competiției de ciclism rutier „Turul României” care tranzitează municipiul Deva în zilele de 1 și 2 septembrie 2021 aduce restricții de circulație în orașul nostru.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în bune condiții, traficul rutier va fi închis pe Bulevardul 22 Decembrie, după cum urmează:

  •  Miercuri, 01.09.2021, între orele 09:00 – 19:00, pe tronsonul cuprins între intersecția cu Bld. Nicolae Bălcescu și intersecția cu Strada Mărăști/Carpați (sensul de mers Simeria-Deva);
  •  Joi, 02.09.2021, între orele 09:00 – 14:00, pe tronsonul cuprins între intersecția cu Strada Mărăști/Carpați și intersecția cu Bld. Nicolae Bălcescu (sensul de mers Deva-Simeria);

Primăria Municipiului Deva face apel la toți participanții la traficul rutier să dea dovadă de înțelegere și să folosească rute ocolitoare.

De asemenea, proprietarii autovehiculelor parcate pe aceste sectoare de drum sunt rugați să elibereze zona de desfășurare pentru a permite accesul  cicliștilor participanți și mașinilor logistice.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SarsCov-2.

Biroul de presă

Source