Prins în flagrant de polițiștii locali din Deva, în timp ce arunca moloz și alte deșeuri provenite din lucrări de construcții

Un echipaj al Poliției Locale Deva a surprins în flagrant, marți 11 mai 2021, o  persoană care arunca dintr-o mașină deșeuri provenite din lucrări de construcții pe un teren agricol aflat la marginea municipiului Deva.

Polițiștii i-au dat bărbatului o amendă contravențională în valoare de 5000 lei pentru încălcarea legii.

Polițiștii locali au anunțat și Garda de Mediu Hunedoara care a venit la fața locului și a aplicat o amendă de 15.000 de lei și a confiscat și autoutilitara care face obiectul contravenției.

Bărbațul au fost obligat să reîncarce deșeurile abandonate pe câmp în autoutilitară și a fost condus locul legal de depozitare a deșeurilor provenite din construcții.

Este a doua oară în decurs de aproape o lună de zile, când polițiștii  locali surprind în flagrant persoane care depozitează ilegal deșeuri.

Poliția Locală Deva supraveghează în continuare zonele din oraș unde au aflat  că se depozitează frecvent deșeuri din construcții de către persoane sau firme care nu încheie contracte cu societăți autorizate și specializate în colectarea și transportul acestui tip de deșeuri.

Biroul de presă

Source