Primăria Municipiului Deva a premiat astăzi, elevii de nota 10 la Bacalaureat și pe profesorii care i-au pregătit

Primăria Municipiului Deva și Consiliul Local Deva i-au premiat astăzi, 23 iulie 2021, pe cei trei elevi care au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat din acest an.

Este vorba despre Denisa Iulia Macaru și Denisa Cristina Iosif  de la Colegiul Naţional Pedagogic „Regina Maria” Deva și Șerban Andrei Monea de la Colegiul Naţional „Decebal” Deva.

Nota 10 obținută la bacalaureat este o răsplată pentru munca depusă de acești elevi deosebiți, de-a lungul anilor de școală.

Bacalaureatul nu reprezintă doar un simplu test al cunoștințelor acumulate ci un examen al maturității, pe care absolvenții noștri deveni l-au trecut cu brio.

La temelia acestor rezultate deosebite stă și munca depusă de dascălii care i-au pregătit pe acești elevi și care au contribuit la atingerea acestei performanțe educaționale.

Școala deveană și-a dovedit încă o dată valoarea prin acești elevi și profesori pe care i-am  răsplătit astăzi și care sunt exemple de urmat pentru viitoarele generații.

Pentru absolvenții noștri, drumul cunoașterii continuă. Li se deschid noi porți și îi așteaptă noi ani de muncă. Trebuie să pășească încrezători pe acest drum și să nu uite niciodată că pot realiza tot ce își doresc în viață și că limita lor este doar cerul.

Drum bun în viață, dragii noștri tineri!

Felicitări profesorilor care au reușit să modeleze o generație frumoasă!

Admnistrația publică locală va susține întotdeauna performanța și valorile!

Biroul de presă

Source