Preselecţie pentru Cercul de Dans Modern al Centrului Cultural Drăgan Muntean din Deva

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva organizează luni, 5 aprilie 2021, la ora 14:30, în Sala de Balet (etajul II), preselecţie pentru Cercul de Dans Modern al instituției, la care pot participa elevi din clasele I-VI.

În cadrul preselecţiei, comisia va urmări o serie de aptitudini ale candidaţilor, printre care: ureche muzicală, ritmicitate și prezență scenică.

Înscrierea se face pe baza unei cereri și a unei declarații pe proprie răspundere privind triajul epidemiologic, care va fi completată de părintele candidatului. Actele necesare pentru înscriere sunt: copie după certificatul de naştere al copilului şi adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie cu menţiunea „Apt pentru efort fizic” (se prezintă în prima lună de curs).

Orele din cadrul Cercului de Dans Modern sunt gratuite şi se desfăşoară pe toată durata anului şcolar, de două ori pe săptămână – în zilele de luni şi miercuri, între orele 14:30-15:30, cu excepţia vacanţelor şcolare. Numărul maxim de copii aflați în sala de dans, în timpul orei este de 12.

Activitatea Cercului de Dans Modern se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0729.535.207 (persoană de contact: instructor Viorica Iacob).

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

Source