Începe distribuirea produselor de igienă, tranșa a treia – pe listele suplimentare!

Primăria Municipiului Deva, prin Direcția de Asistență Socială Deva începe luni, 15 februarie 2021, distribuirea produselor de igienă – tranșa a treia, pe listele suplimentare, în cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD).

Conform Orodonanței de Urgență a Guvernului nr. 84/2020, beneficiarii pachetelor cu produse de igienă distribuite pe listele suplimentare sunt:

–  copiii cu handicap grav sau accentuat, cu domiciliul/reședința în municipiul Deva;

–  adulții cu handicap grav sau accentuat, cu domiciliul/reședința în municipiul Deva.

Distribuirea produselor se face pe bază de cerere, în limita stocului disponibil, la „Cantina Socială” din Deva (str. Titu Maiorescu, nr. 24), de luni până joi, între orele 9:00-15:00.

La ridicarea pachetelor, beneficiarii vor prezenta actul de identitate (original și copie), precum și copie după certificatul de încadrare în grad de handicap (valabil la data întocmirii listelor).

Fiecare pachet cu produse de igienă conține:

-periuțe de dinți – 5 bucăți

-pastă de dinți (75 ml) – 4 bucăți

-săpun lichid (500 ml) – 1 bucată

-șampon pentru copii (800 ml) – 1 bucată                          

-șampon pentru aduți (500 ml) – 1 bucată

-detergent pentru rufe (1.800 g) – 1 bucată.

Persoanele care se prezintă să ridice produsele de igienă au obligația să respecte măsurile instituite la nivel național, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19 (purtarea măștii de protecție, păstrarea distanței de siguranță etc.) și să se supună unui triaj epidemiologic, efectuat la intrarea în spațiul de distribuire a produselor.

Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon 0254.218.030 și 0737.036.003 (Direcția de Asistență Socială Deva), de luni până joi – între orele 8:00-16:30, sau vineri – între orele 8:00-14:00.

Direcția de Asistență Socială

Source