În 18 de zone din Deva se vând mărţişoare

– începând de luni, 22 februarie!

Primăria Municipiului Deva a stabilit zonele din oraş unde se vor vinde mărţişoare şi flori în perioada 22 februarie – 9 martie 2021.

Astfel, comercianţii de mărţişoare şi obiecte specifice sărbătorilor de 1 şi 8 Martie îşi vor putea amplasa standurile cu produse în următoarele locaţii din municipiu:

  • Bulevardul Decebal – în zonele: magazinul „Romarta” (Piaţa Centrală), Galeria de Artă „Forma”, staţia de autobuz „Opera”, la intersecţia cu Bulevardul Mihail Kogălniceanu, Banca Românească
  • Piaţa Victoriei – în zona florăriilor
  • Bulevardul 22 Decembrie – în zonele: Blocul Turn, Complexul Comercial „Ulpia Shopping Center”, Spitalul Judeţean de Urgenţă, „Mioriţa” (vizavi de Hotelul „Deva”)
  • Piaţa Arras – în zona Casei Judeţene de Pensii (lângă sensul giratoriu)
  • Bulevardul Dacia – în zonele: magazinele „Unicarm” și ADO şi Agenţia Loto
  • Strada Mihai Eminescu – în zonele: intersecţia cu strada Scărişoara, în faţa BRD şi a supermarketului „Profi”
  • Cartierul Micro 15: strada Scărişoara, vizavi de Şcoala Generală „Andrei Mureşanu”
  • Zona „Orizont”: în apropierea magazinului „Unicarm”.

Peste 60 de comercianţi din mai multe judeţe au solicitat, până acum, Serviciului Administrare Domeniu Public şi Privat amplasamente pentru vânzarea de mărţişoare, flori şi alte obiecte specifice sărbătorilor de 1 şi 8 Martie.

Cererile pot fi depuse până în data de 7 martie 2021, la Primăria Municipiului Deva – Serviciul Administrare Domeniu Public şi Privat (Piaţa Unirii, nr. 16, telefon 0254.217.895), de luni până joi – între orele 8:00-16:30 și vineri – între orele 8:00-14:00.

Taxa percepută de municipalitate pentru ocuparea temporară a domeniului public este de 5 lei/mp./zi, potrivit Hotărârii Consiliului Local nr. 449/2020.

Activitatea de comercializare a mărțișoarelor se va desfășura cu respectarea măsurilor instituite la nivel național, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19 (purtarea măștii de protecție și a mănușilor, păstrarea distanței de siguranță, utilizarea de către comercianți a dezinfectanților pe bază de alcool, după contactul cu cumpărătorii, evitarea aglomerării cumpărătorilor).

Biroul de presă

Source