ELECTRIC – un nou turneu național al flautistului Matei Ioachimescu

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva vă invită joi, 11 noiembrie 2021, ora 19:00, în sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, la un spectacol electrizant propus de flautistul Matei Ioachimescu, parte a turneului national „Electric”.

În această toamnă, Matei Ioachimescu revine în România cu proiectul ELECTRIC, acompaniat de această dată de medii electronice audio-vizuale, într-un show captivant și emoționant deopotrivă. El va da viață unui univers sonor fantastic, imaginat de multpremiatul compozitor Cristian Lolea, univers aflat la joncțiunea dintre muzica de film, cea cultă contemporană și muzica de divertisment. Muzica lui Cristian Lolea va prinde valențe vizuale prin spectacolul live de lumini și lasere creat de Tom Brânduș, unul dintre cei mai reputați și inovatori artiști multimedia din România. Cunoscuta artistă vestimentară Patricia Vincent va completa experiența ELECTRIC cu costume special create pentru acest show care promite să depășească tiparele unui concert obișnuit, provocând emoții intense la nivel auditiv și vizual.

          Matei Ioachimescu a declarat: „Mă încântă colaborarea cu unii dintre cei mai respectați reprezentanți ai artelor muzicale, vizuale și vestimentare din România. Compozitul artistic rezultat din creativitatea și energia cu care fiecare a contribuit la spectacolul ELECTRIC este un produs cultural de mare clasă care sperăm să fie de referință în peisajul artistic național.”

Intrarea la eveniment se face pe bază de invitație. Invitațiile pot fi ridicate de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 9:00 – 16:00.

Accesul la concert este permis până la ocuparea a maximum 30% din capacitatea sălii de spectacol, cu purtarea obligatorie a măștii de protecție și doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului Sars-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul Sars-CoV-2, conform hotărârii nr.156/23.10.2021 a C.J.S.U. Hunedoara privind stabilirea unor măsuri în domeniul sănătății publice pe perioada stării de alertă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID 19.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0354.408.907.

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

Source