DAS Deva asigură transportul produselor de igienă la domiciliul persoanelor vârstnice!

Persoanele vârstnice, imobilizate sau nedeplasabile, din municipiul Deva, care beneficiază de ajutor social și sunt îndreptăţite să primească produsele de igienă distribuite, în această perioadă, prin Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD), vor primi ajutorul european direct acasă.

Direcţia de Asistenţă Socială Deva asigură transportul la domiciliu al produselor – zilnic, de luni până joi, între orele 9:00 – 15:00.

Transportul la domiciliu va fi anunţat telefonic, cu cel puţin 24 de ore înainte de livrarea produselor şi se efectuează de către reprezentanţi ai Serviciului Evidenţă şi Plată Beneficii de Asistenţă Socială şi ai Cantinei sociale.

Până în prezent, DAS Deva a asigurat transportul la domiciliu al produselor de igienă (tranşa a patra) pentru mai multe persoane vârstnice care locuiesc pe Aleea Moţilor şi pe străzile Carierei, Călugăreni şi Pictor Nicolae Grigorescu.

Ceilalţi beneficiari ai produselor de igienă sunt aşteptaţi să-şi ridice pachetele de la Cantina socială Deva (str. Titu Maiorescu, nr. 24), de luni până joi, între orele 9:00-15:00, astfel:

– pe liste iniţiale – persoanele care beneficiază de ajutor social şi de alocaţie pentru susţinerea familiei

– pe liste suplimentare – persoanele cu dizabilităţi (gradele grav şi accentuat)

Fiecare pachet cu produse de igienă conţine: periuţe de dinţi, pastă de dinţi, săpun lichid, şampon pentru adulţi şi copii şi detergent pentru rufe albe şi colorate.

Peste 600 de persoane din municipiul Deva sunt îndreptăţite să primească produsele de igienă finanţate de Uniunea Europeană.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0755.878.599 (Direcţia de Asistenţă Socială Deva – Serviciul Evidenţă şi Plată Beneficii de Asistenţă Socială).

Direcţia de Asistenţă Socială Deva

Source