Concert extraordinar „Tinerețea Romanței” la Deva

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva vă invită miercuri, 3 noiembrie 2021, ora 18:00, în sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, la concertul extraordinar „Tinerețea Romanței”.
Concertul va aduce în fața publicului tineri laureaţi ai Festivalului Naţional „Crizantema de aur”, alături de prestigioşi interpreţi de romanţe din fiecare zonă istorică. Acesta face parte din Programul Național de Concerte ,,Tinerețea Romanței” sub patronajul Comisiei pentru UNESCO.
Romanța este un gen muzical de patrimoniu național care se află în geneza Imnului Național al României. Numeroase instituții prestigioase din România susțin demersul de înscriere a Romanței pe Lista Reprezentativă a Patrimoniului Cultural Imaterial al Umanităţii UNESCO.
Intrarea la eveniment se face pe bază de invitație. Invitațiile pot fi ridicate de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 9:00 – 16:00.
Evenimentul va fi transmis în direct pe pagina de Facebook a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”.
Accesul la spectacol este permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului Sars-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul Sars-CoV-2, conform hotărârii nr.150/15.10.2021 a C.J.S.U. Hunedoara privind stabilirea unor măsuri în domeniul sănătății publice pe perioada stării de alertă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID 19.
Accesul în sala de spectacol se va face în limita a 50% din capacitatea maximă a spațiului.
Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0354.408.907.

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

Source