Ansamblul Folcloric ,,Silvana” Deva a reprezentat România la Festivalul Internațional de Folclor „Aulona Folk” din Vlore – Albania

Am avut astăzi deosebita plăcere să îi primesc la Primărie, pe o parte dintre membrii Ansamblului Folcloric ,,Silvana” a Centrului Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva.

Ei au venit însoțiți de directorul Centrului Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva, cunoscutul și îndrăgitul interpret de muzică populară – Cristian Fodor și de Andrei Gabor, coregraful ansamblului.

Ansamblul ,,Silvana” s-a întors de curând de la Festivalul Internațional de Folclor „Aulona Folk” din Vlore – Albania, unde a reprezentat  cu cinste și a promovat cu succes imaginea municipiului Deva  și  a României.

Ansamblul de la Deva a fost singurul din România care a participat la acest festival organizat sub egida CIOFF (Consiliul Internațional al Organizatorilor de Festivaluri Folclorice și de Artă Populară).

Îi consider pe acești tineri minunați, membri ai Ansamblului ,,Silvana”, adevărați ambasadori ai comunității noastre și îi felicit pentru devotamentul lor, pentru dragostea față de tradițiile noastre populare.

Le mulțumesc că au reprezentat cu cinste Deva și România!

Voi susține întotdeauna tinerele generații, talentul și valorile!

Nicolae-Florin OANCEA

Primarul Municipiului Deva

Source