Airsoft în Cetatea Devei

 

Cetatea Devei va fi gazda unui eveniment de airsoft care va avea loc duminică, 9 mai 2021, între orele 10:00-12:00, pe Platforma Artilerie Vest.

Turiștii care vor vizita Cetatea dar și localnicii vor avea ocazia să asiste la o prezentare a tacticilor de luptă folosite în airsoft, a echipamentului dar și a replicilor după arme și dispozitive militare reale. Cei care iubesc acest sport vor putea să tragă la țintă în mediu controlat și în deplină siguranță.

Organizatorii evenimentului sunt Clubul Sportiv Lupii Deva în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva și Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva care administrează monumentul istoric.

Clubul Sportiv Lupii Deva prin sectiile de taekwon-do, tir cu arcul si airsoft promovează mișcarea și spiritul competitiv prin participarea și organizarea jocurilor și concursurilor acestor discipline sportive.

Popularizarea, promovarea airsoft-ului și atragerea cât mai multor tineri și nu numai, îndemnându-i la mișcare în aer liber, lucru în echipă, disciplină, dezvoltarea unei pasiuni și nu în ultimul rând, oferă o alternative la jocurile pe computere.

Airsoft-ul este un sport care ajută la dezvoltarea spiritului de echipă și a fair-play-ului, modelând caractere.

Vă așteptăm în Cetatea Devei unde va fi organizat un traseu pentru concurs de tras la țintă, cu ostacole și exerciții fizice.

Nu pierdeți ocazia să ,,intrați în luptă” alături de profesioniști în airsoft!

Participarea la eveniment este liberă.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19.

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine

Source