Primăria Snagov încearcă, pe cât posibil, să păstreze aceleași standarde înalte cu care au fost obișnuiți locuitorii comunei și înainte de pandemie. Sunt respectate toate normele impuse de autoritățile competente în domeniu.

Lucrările de modernizare continuă atât pe străzi, cât și la celelalte obiective. Continuăm să întreținem zonele verzi și să emitem acte și răspunsuri către cetățeni. Această criză se va încheia, sperăm cu toții cât mai curând, iar atunci trebuie să fim la zi cu activitatea.

Au fost luate toate măsurile necesare iar activitatea administrativă continuă în același ritm de dinainte de pandemie.

Primăria a acționat în prima fază pentru promovarea măsurilor de igienă și de distanțare socială. S-a continuat cu dezinfectarea periodică a fiecărui sat din cadrul comunei Snagov, au fost montate dispensere cu dezinfectant în scările de bloc.

Dezinfecția se desfășoară cu ajutorul unei autospeciale și cu 10 atomizoare manuale pentru o rată cât mai mare de acoperire. Toate sunt instrumente eficiente de combatere și prevenție a Covid 19.

Primăria a achiziționat 5.000 de măști iar din donații am mai primit încă 2.500. Acestea au fost distribuite cetățenilor cu posibilități limitate.

În continuare, pericolul infectării există și este foarte important ca toți cetățenii să respecte măsurile decise de autorități pentru protecția lor, a celor dragi și a întregii comunități.

Source