În ședința de Consiliu Local,  din data de 30 aprilie, s-a făcut o rectificare bugetară prin care s-au alocat bani școlilor din Ghermănești și Tâncăbești în vederea achiziționării a 40 de tablete necesare elevilor pentru procesul de învățământ online.

Este o perioadă dificilă pentru toată lumea dar învățământul nu trebuie neglijat. Astfel, copiii stau acasă iar procesul de învățământ se desfășoară online și tocmai de aceea, primăria a dorit să se implice și să vadă care este situația și cum poate ajuta.

”Pentru școala din Snagov, încă nu s-a terminat inventarierea. Cu ajutorul părinților se verifică câți copii sunt în posibilitatea de a comunica online cu profesorii. Mai avem un domn care urmează să ne dea cinci laptopuri, pe care le voi da profesorilor. Elevilor doresc să le dau același tip de tabletă.  Cu profesorii comunic online și constat că sunt într-un fel îngrijorați, speriați, cum vom trece peste această pandemie, pentru că sunt foarte multe păreri și informații contradictorii”, a declarat primarul  Marian Oancea

Source