?Primarul municipiului – domnul Florin Nechifor – a conferit astăzi două titluri de cetățean de onoare în cadrul unei ședințe solemne a Consiliului Local al Municipiului Adjud.
⚜️Primul titlu a fost conferit post-mortem celui care a fost Tăbăcaru Florin Liviu, în semn de recunoștință pentru curajul, dăruirea și înalta ținută morală dovedite în îndeplinirea misiunilor de salvator. Titlul a fost înmânat doamnei Mihaela Tăbăcaru.
⚜️Al doilea titlu a fost conferit domnului Alexandru-Mihăiță Novac în semn de recunoștință pentru rezultatele deosebite obținute la competițiile sportive interne și internaționale.
⚜️La ceremonie au fost prezenți doamna Claudia Serafimciuc – subprefect al județului Vrancea, domnul Cătălin Toma – președinte al Consiliului Județean Vrancea, doamna Daniela Marchitan – inspector școlar general, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Anghel Saligny„, consilierii locali din Adjud, familiile celor doi cetățeni de onoare, reprezentanți ai presei și funcționari din cadrul Primăriei Municipiului Adjud.
?La ședința solemnă au mai luat cuvântul doamna Camelia Petrea, antrenorul care l-a descoperit pe Alexandru Novac, și sublocotenent Sebastian Vrabie din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență ”Anghel Saligny”.
Ședința solemnă poate fi urmărită AICI

Sursă video: vranceaatlastv.ro

Source