Municipiul Timişoara are în programul de dezvoltare realizarea obiectivului de investiţii “Reabilitare linii de tramvai şi modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timişoara, Traseul 4, Bulevardul Cetăţii”. Lucrările aferente obiectivului de investiţii “Reabilitare linii de tramvai şi modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timişoara, Traseul 4, Bulevardul Cetăţii”, finanţat din bugetul local al Municipiului Timişoara, Etapa a II a vor începe din data de 18.08.2021.

Începând cu această dată se va închide circulaţia pe bd. Cetăţii pe sensul de mers str. Gheorghe Lazăr-Calea Torontalului, pentru o perioadă de 6 luni. Pe sensul de mers Calea Torontalului – str. Gh. Lazăr se va permite circulaţia în dublu sens cu câte o bandă pe sens.

Timpii de semaforizare din intersecţia bd. Cetăţii- str. Coşca- str. Gheorghe Lazăr se vor ajusta în funcţie de noile restricţii impuse, precum şi de valorile înregistrate în perioada mai sus menţionată.

Transportul de persoane pe traseul liniei dezafectate se va efectua cu autobuze.

Serviciul Transport

The post Se deschide un nou front de lucru pe Cetății, se închide un tronson rutier first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source