SĂRBĂTORI PASCALE LA COMARNIC

-Activități pentru copii organizate înaintea Sfintelor Paști-

Pe 25 Aprilie 2024, cu începere de la orele 10.00, Primăria Comarnic a organizat pentru elevii claselor 0-IV de la Liceul „Simion Stolnicu” și de la Școala Generală Nr. 2 Comarnic, în Parcul orașului, o serie de activități și concursuri cu specific pascal, realizate în cadrul proiectului „Sărbători Pascale la Comarnic”.

Manifestarea a inclus activități precum „Vânătoarea ouălor de Paște”, concursuri de biciclete, pictură ouă de Paște sau ștafete. Cei mici au venit echipați cu echipament corespunzător, cu materiale didactice pentru pictura pe ouă și însoțiți de cadrele didactice, dar și de părinți.

La final, micii câștigători au fost recompensați cu premii dulci și diplome.

Iar colegii lor care nu au câștigat un loc pe podium, au primit și ei la final gustări dulci.

În perioada 22-26 Aprilie 2024, elevii școlilor din Comarnic participă la Programul național „Săptămâna Verde”, care include activități diverse menite să le accentueze dragostea pentru natură, pentru planeta Pământ, pentru protecția mediului înconjurător și pentru viața sub toate formele sale.

Totodată, săptămâna aceasta este ultima înainte de vacanța școlară dedicată Sfintelor Paști, motiv pentru care reprezentanții autorităților locale au decis să le pregătească activități specifice sărbătorii creștine așteptate de noi toți: Învierea Domnului.

Le mulțumim colegilor voluntari care au contribuit la buna organizare a acestor activități, precum și sponsorilor care ne-au fost alături!

The post SĂRBĂTORI PASCALE LA COMARNIC -Activități pentru copii organizate înaintea Sfintelor Paști- appeared first on Primaria Comarnic – Judetul Prahova.

Source