Primăria Municipiului Timișoara derulează, cu fonduri europene, proiectul „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, iar lucrările la rețelele termice cuprinse în proiect încep în 15 martie 2021. Pentru efectuarea acestor lucrări, sunt necesare măsuri temporare legate de traficul rutier după cum urmează:

– închiderea traficului rutier, în perioada 15.03.2021-30.04.2021, pe strada Traian Vuia pe tronsonul cuprins între strada Mareșal Alexandru Averescu și bd. Liviu Rebreanu (ruta ocolitoare fiind str. Mareșal A. Averescu- dreapta pe str. Constantin Brâncoveanu- bd. L. Rebreanu) și restricționarea traficului rutier  pe strada Mareșal Alexandru Averescu, în zona intersecției  cu str. Traian Vuia;

– restricționarea traficului rutier, în perioada 15.03.2021-15.04.2021, pe strada Glad, în zona intersecției cu strada Dumitru Kiriac și închiderea circulației rutiere pentru aproximativ 24 de ore în vederea executării lucrărilor de subtraversare, închidere care va fi anunțată la momentul respectiv;

-închiderea aleii de acces la Sala 2 a Teatrului Național, în Parcul Cetății/Civic din spatele Hotelului Continental, în perioada 15.03-15.04.2021.

Avizul Comisiei de circulație a fost acordat cu condiția luării tuturor măsurilor necesare pentru semnalizarea lucrărilor, conform normativelor în vigoare, reorganizarea circulației în funcție de restricții, permiterea accesului autovehiculelor aparținând Poliției, Ambulanței, Pompierilor, care se află în misiune de intervenție.

Direcția Comunicare-Relaționare

The post Restricționări în traficul rutier first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source