În vederea realizării lucrărilor de așternere a covorului asfaltic, Primaria Municipiului Timișoara anunță instituirea de restricții de circulație pe str. Gheorghe Adam tronsonul cuprins între str. Simion Bărnuțiu – Dorobanților până la Str. Lorena, cu devierea traficului pe contrasens și oprirea circulației tramvaielor după cum urmează:

Din data de 29.04.2023, începând cu ora 7,00 până în data de 30.04.2023, ora 10,00 se va închide circulația pe str. Gh. Adam la intersecția cu str. Simion Bărnuțiu pe sensul de mers spre Piata Virgil Economu cu devierea traficului pe contrasens pe liniile de tramvai.

Din data de 30.04.2023, începând cu ora 10,00 până în data de 01.05.2023, ora 15,00 se va închide circulația în intersecția Calea Dorobanților – str. Gh. Adam – str. S. Bărnuțiu pe sensul de mers spre str. A. Imbroane, cu devierea traficului  pe contrasens pe liniile de tramvai, circulația desfășurându-se alternativ pe câte o bandă pe tronsonul cuprins între str. Simion Bărnuțiu până la str. Lorena. Pentru relația Calea Lugojului spre str. Gh. Adam autovehiculele cu masă mai mare de 3,5 tone vor fi deviate pe la str. Pădurea Verde, str. Avram Imbroane, str. Gh. Adam.

Traseul deviat al mijloacelor de transport în comun se va comunica de către Societatea de Transport Public Timișoara.

Biroul Mobilitate și Transport

Zona Dorobanti 1

Zona Dorobanti 2

The post Restricții și închiderea circulației în zona Dorobanți first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source