Primarul Misăilă invită toți agenții economici din focșani să se înscrie la concursul "Vitrine de Crăciun"

Primăria Municipiului Focșani organizează cea de-a V-a ediție a concursului public „Vitrine de Crăciun”, privind pavoazarea cu ornamente luminoase de sărbători a vitrinelor și a spațiilor din incintă, de către operatorii economici din oraș.
Astfel, Primarul Cristi Valentin Misăilă invită în mod public TOȚI agenții economici, a căror activitate are și o componentă vizuală stradală, să se înscrie în acest concurs, premiile nefiind deloc de neglijat. Înscrierea şi participarea la concurs nu presupun perceperea de costuri sau taxe de participare.
Concursul se va derula în perioada decembrie 2023 – ianuarie 2024. Astfel, participanții se pot înscrie la concurs în perioada 20 – 26 decembrie 2023, chiar și cu mai multe spații pavoazate, aflate în folosință la momentul înscrierii în concurs.
Potrivit regulamentului, înscrierea la concurs a participanților se face on-line, printr-un formular care va fi însoțit de 3 fotografii color cu spațiul pavoazat, în format jpg, png, tiff sau gif, la o rezoluție minimă de 300 dpi.
Concursul se desfășoară astfel: după înscriere, toate pozele vor fi postate în data de 28 decembrie 2023 pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Focșani și vor putea fi votate până pe 24 ianuarie 2024 (1 like = 1vot). Ulterior, juriul concursului va puncta amenajarea vitrinelor, urmărind criteriile stabilite prin regulament:
1) Relevanța pentru perioada sărbătorilor (0 – 25 puncte);
2) Impact vizual/Design atractiv (0 – 25 puncte);
3) Originalitate (0 – 25 puncte);
4) Cromatică (cel mult 3 culori) (0 – 25 puncte).
Scorul final va fi stabilit astfel: 75% nota acordată de juriu și 25% din punctajul obținut prin voturile exprimate pe Facebook.
Premiile acordate sunt următoarele:
– locul I – suma de 5000 lei;
– locul II – suma de 4000 lei;
– locul III – suma de 3000 lei;
– 2 mențiuni – 1500 lei fiecare.
Câștigătorii concursului vor fi anunţați printr-un anunţ public, în data de 30 ianuarie 2024.
Această competiție va aduce, o dată în plus, magia Sărbătorilor de Iarnă pe străzile orașului nostru și în inimile tuturor focșănenilor, indiferent de vârstă.
Vă așteptăm cu drag să participați la acest concurs!

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

Source