Primarul Misăilă a semnat contractul de finanțare pentru refacerea străzilor Timiș, N. Bălcescu, Predeal și Magazia Gării

Primarul Municipiului Focșani Cristi Valentin Misăilă a semnat astăzi, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul de finanțare pentru proiectul „Refacere infrastructură străzi, sistematizare verticală strada Timiș, strada Nicolae Bălcescu, strada Predeal (tronson cuprins între strada Ion Creangă și strada Grigore Ionescu) și reparații și așternere covoare asfaltice carosabil strada Magazia Gării”, finanțat prin Programul Național de Investiții (PNI) „Anghel Saligny”.
Proiectul municipalității are o valoare aprobată la finanțare de 3,19 milioane lei, iar lucrările prevăzute vizează refacerea străzilor Timiș, Nicolae Bălcescu, Predeal, dar și reabilitarea trotuarelor și amenajarea locurilor de parcare sau staționare a autovehiculelor în zonă.
Pentru acest obiectiv a fost deja finalizată procedura de achiziție publică a lucrărilor de proiectare și execuție, următorul pas fiind semnarea contractului de execuție și începerea lucrărilor de proiectare.
Pe această cale, Primarul Cristi Valentin Misăilă îi mulțumește Ministrului Dezvoltării Cseke Attila pentru modul în care se implică personal în derularea programelor de investiții dedicate autorităților locale din România, cât și secretarului de stat Alexandru Stoica pentru deschiderea de care a dat dovadă!

Source