Primarul Misăilă a participat la conferința de presă organizată de Liceul cu Program Sportiv

Luni, 8 februarie 2021, Primarul Cristi Valentin Misăilă a participat la o conferință de presă organizată de profesorii de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Focșani, pe șantierul bazei sportive de care vor beneficia atât elevii de aici, cât și cei de la Colegiile „Edmond Nicolau” și „Arhitect Ion Mincu”.
Începută în 2020, investiția, care cuprinde un teren acoperit de tenis pe zgură, două terenuri de tenis în aer liber și alte două terenuri de sport multifuncționale, este momentan blocată din cauza consilierilor locali USR – PNL. Fără nicio justificare LOGICĂ, aceștia au respins finanțarea la această investiție, atât de necesară și utilă elevilor din cele trei licee și nu numai. Mai mult decât atât, profesorii de aici, dar și alți antrenori și oameni apropiați sportului din Focșani, sunt revoltați că lucrările au fost oprite și spun că nu mai înțeleg NIMIC!
Pe de altă parte însă, consilierii locali USR-PNL acuză că de 30 ani nu se face nimic în Focșani, dar iată că acum, când este demarat un asemenea proiect, aceiași oameni votează pentru blocarea sa!
Primarul Misăilă a declarat că pentru consilierii locali USR-PNL „sportul nu reprezintă nimic”, lucru cu atât mai de neînțeles având în vedere că printre cei care au votat împotriva continuării lucrărilor este și o doamnă profesor, care are ore la Colegiul „Edmond Nicolau” și care a și fost aleasă viceprimar. Edilul a mai spus că „elevii celor trei licee așteaptă cu nerăbdare finalizarea acestei microbaze sportive, motiv pentru care roagă noua conducere a Liceului cu Program Sportiv să se alăture demersului său și a profesorilor LPS Focșani pentru a le arăta consilierilor locali necesitatea ducerii la bun sfârșit a acestei investiții.” Totodată, a reamintit și motivul pentru care consilierii USR-PNL au votat împotriva focșănenilor, faptul că cele două doamne alese viceprimar vor alte birouri mai mari decât cele pe care le-au primit deja și pe care le-au refuzat.
Primarul a spus că va lupta să ducă la capat „toate aceste proiecte de investiții în beneficiul elevilor și în cel al focșănenilor.”
În finalul intervenției sale, Primarul a declarat că speră totuși că cei din USR-PNL își vor aminti de promisiunile din campania electorală, când spuneau zi și noapte focșănenilor că vor să lucreze pentru ei și vor debloca totuși această investiție.

Biroul de presă

Source