Primarul Misăilă a inaugurat ultimele două locuri de joacă din cele 14 promise

Primarul Cristi Valentin Misăilă, împreună cu doamna subsecretar de stat Cristina Nedelcu și domnul deputat Laurențiu Marin, a inaugurat încă două noi locuri de joacă, unul pe Str. Eroilor, lângă Casa Corpului Didactic, și unul pe Str. Duiliu Zamfirescu, în spatele fostului magazin „Lumea copiilor”. Micii artiști de la Liceul de Arte „Gh. Tattarescu” Focșani au fost responsabili, și de această dată, cu pictatul fețelor zâmbitoare ale poznașilor nerăbdători să intre în pielea personajelor favorite.
În octombrie 2021 demarau lucrările la nu mai puțin de 14 locuri de joacă, promisiunea edilului fiind aceea că toate vor fi finalizate în cel mult un an de zile, astfel încât copiii din Municipiul Focșani să aibă posibilitatea de a merge la joacă în cartierele în care locuiesc.
Vineri, 7 octombrie 2022, promisiunea Primarului Misăilă a devenit realitate, iar prichindeii noștri au acum ocazia să se bucure de locuri de joacă moderne și sigure, aflate în fiecare cartier din Municipiul Focșani. Cu această ocazie, Primarul Municipiului Focșani a ținut să mulțumească încă o dată constructorului pentru seriozitate și pentru calitatea lucrărilor executate.
Odată cu aceste două locuri de joacă, lista este completă, iar cei mai tineri dintre focșăneni pot merge să se distreze cu prietenii lor, în timp ce părinții și bunicii îi urmăresc cu drag de pe băncuțele special amenajate pentru ei.
Iată lista cu toate celelalte locuri de joacă finalizate și date deja în folosință:
– Str. 1 Decembrie 1918, intersecție cu Str. Bucegi;
– Str. 1 Iunie (în spatele Mausoleului Eroilor – Sud);
– Str. Revoluției (bloc MOONEN);
– Str. Bârsei nr. 8;
– Str. Teiului, bl. 11E;
– Str. Ghinea Dorinel, intersecție cu Str. Magheru;
– Str. Mare a Unirii, intersecție cu Str. M. Eminescu;
– B-dul Independenței, în spatele Bisericii Sf. Gheorghe;
– B-dul Unirii, intersecție cu Str. Anghel Saligny;
– Str. 1 Decembrie 1918, intersecție cu Str. Constituției;
– Str. Ulmului nr. 11 – ANL Sud;
– Str. Ulmului nr. 5 – ANL Sud.

Biroul de Presă al Municipiului Focșani

Source