23.10.2023

La începutul acestei săptămâni, primarul Dominic Fritz va avea o întrevedere cu Roberta Metsola, președinta Parlamentului European și se va adresa Comisiei de Cultură a Parlamentului European la Bruxelles.

Vizita se desfășoară în perioada  23-25 octombrie și începe la Rueil-Malmaison (Franța) unde primarul Timișoarei va participa la ceremonia dedicată celor 30 de ani de înfrățire dintre Timișoara și Rueil Malmaison. Cu această ocazie, va participa împreună cu primarul orașului Rueil Malmaison, Patrick Ollier, la o ceremonie dedicată celor 30 de ani de relații de colaborare, va deschide vernisajul expoziției artistului timișorean Petrică Ștefan în orașul francez și va viziona un proiect de street art creat de artista timișoreană Corina Nani.

A doua partea a vizitei se va desfășura la instituțiile Uniunii Europene, la Bruxelles. La invitația doamne Sabine Verheyen, președinta Comisiei de Cultură din Parlamentul European, primarul Dominic Fritz se va adresa membrilor comisiei pe teme privind viitorul programului Capitalelor Europene ale Culturii.

Tot la Bruxelles, primarul Timișoarei va avea mai multe întâlniri cu oficiali de rang înalt din cadrul Comisiei Europene și cu secretari generali ai unor instituții și organizații care reprezintă interesele orașelor la nivel european. 

Serviciul Comunicare

The post Primarul Dominic Fritz în vizită oficială la Parlamentul European și în orașul înfrățit Rueil-Malmaison first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source