02.08.2023

Primăria Municipiului Timișoara organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a trei posturi vacante:  

  1. Consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Planificare Strategică și Monitorizare Investiții
  2. Consilier, clasa I, grad profesional debutant – Serviciul Promovare Sport, Susținere și Suport Calitatea Vieții
  3. Consilier, clasa I, grad profesional debutant –  Biroul Clădiri și Terenuri

Căutăm colegi profesioniști, pasionați și motivați să contribuie la dezvoltarea Timișoarei în planificarea și monitorizarea activităților derulate de Primăria Municipiului Timișoara, elaborarea și promovarea politicilor publice cu privire la calitatea vieții, strategiilor și programelor de dezvoltare durabilă, precum şi în administrarea patrimoniului.

Toate posturile sunt pe durată nedeterminată, au o durată normală a timpului de muncă  de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână.

Probele concursului sunt:

  • Selecția dosarelor de înscriere
  • Proba scrisă
  • Interviul

***La acestea se adaugă probe suplimentare eliminatorii de testare a competențelor lingvistice de comunicare în limbi străine sau competențele în domeniul IT.

Calendarul de desfășurare a concursului de recrutare este:

  • Data publicării anunțului de concurs: 02.08.2023;
  • Perioada de depunere a dosarelor de concurs : 2 august 2023 – 21 august 2023 (20 de zile de la data afișării  anunțului de concurs);

– proba de testare a competentelor IT: 1 septembrie 2023, ora 09:00 la sediul instituției: Timișoara, Bd. C.D.Loga nr.1;

–  proba de testare competentelor limbi străine: 1 septembrie 2023, ora 10:00 la sediul instituției: Timișoara, Bd. C.D.Loga nr.1;

  • Data, ora și locul sau locația desfășurării probei scrise: 1 septembrie 2023, ora 11:00 la sediul instituției : Timișoara, Bd. C.D.Loga nr.1.

Detaliile concursurilor se regăsesc la următorul link:

Serviciul Comunicare

The post Primăria Timișoara lansează un concurs pentru ocuparea a unor funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Municipiului Timișoara first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source