Primăria Timișoara lansează primele concursuri, după ce Tribunalul Timiș a respins cererea de suspendare a organigramei actuale

Primăria Municipiului Timișoara dorește să-și mărească echipa de manageri de cartier și de scriere proiecte pentru a accesa fonduri nerambursabil și asistenți medicali. Ambele demersuri au ca scop final creșterea calității vieții în rândul cetățenilor.

Municipalitatea a lansat un concurs pentru 3 posturi de manageri de cartier și 1 post pentru elaborare documentații proiecte.

Managerii de cartier vor face parte din Serviciul Guvernanță Participativă și Management Cartier. Pentru aceste posturi sunt necesare studii superioare cu diplomă de licență sau echivalentă, engleză nivel avansat și MS Office nivel mediu.

Cele 3 posturi diferă din punct de vedere al vechimii în specialitatea studiilor:

1) Inspector – minimum 1 an vechime

2) Inspector – minimum 4 ani vechime

3) Inspector – minimum 7 ani vechime

La Serviciul Documentații Proiecte, candidații au nevoie de experiență în elaborarea și analiza documentațiilor pentru proiecte cu fonduri nerambursabile. Se cer studii superioare cu diplomă de licență sau echivalentă, engleză nivel avansat și MS Office nivel mediu, precum și vechime de 4 ani în specialitatea studiilor.

Dosarul de concurs se depune la sediul Primăriei Municipiului Timișoara, bd. C.D.Loga nr.1, parter, camera 7 până la data de 3.02.2023. Mai multe detalii găsiți aici: https://www.primariatm.ro/2023/01/19/anunt-concurs-3/

De asemenea, în cadrul Direcției Asistență Medicală în Unitățile de Învățământ, candidații care doresc să aplice trebuie să prezinte o Diplomă de școală postliceală sanitară sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare, precum și certificatul de membru al OAMGMAMR, copie a asigurării de malpraxis în termen de valabilitate și adeverință de înscriere la concurs eliberate de OAMGMAMR.

Pentru primul post este cerută o vechime de minimum 6 luni în specialitatea studiilor, iar pentru al doilea post este cerută o vechime de minimum 5 ani.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până la 01.02.2023. Dosarele se depun fizic la Primăria Municipiului Timișoara, bulevardul C.D. Loga, nr. 1. Mai multe detalii găsiți aici: https://www.primariatm.ro/2023/01/17/anunt-concurs-2/

Serviciul Comunicare

The post Primăria Timișoara lansează primele concursuri, după ce Tribunalul Timiș a respins cererea de suspendare a organigramei actuale first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source