Primăria Timișoara dorește extinderea Căminului de Persoane Vârstnice I.M. Klein prin preluarea unei clădiri de peste 1100 mp

Primarul Municipiului Timișoara, Dominic Fritz, a inițiat un proiect de hotărâre prin care se dorește împuternicirea Comisiei de Negociere cu Terții a Consiliului Local Timișoara pentru preluarea unei clădiri situată în imediata vecinătate a Căminului de Persoane Vârstnice I.M. Klein pentru înființarea unei secții de îngrijiri paliative de 20 de locuri. 

„Una dintre misiunile esențiale ale unei administrații moderne este grija față de persoanele aflate în dificultate și îmbunătățirea calității vieții acestora. Imobilul de pe Inocențiu M. Klein, unde avem deja un cămin pentru bătrâni, este perfect pentru a extinde serviciile pe care noi le oferim acolo, iar în urma discuțiilor pe care le-am avut cu reprezentanții firmei care deține acest imobil, aceștia s-au arătat deschiși la negocieri. Voi solicita, astfel, consilierilor locali să demareze discuțiile pentru preluarea acestui imobil în scopul extinderii Căminului de Persoane Vârstnice cu o secție de îngrijiri paliative de 20 de locuri. Ne asigurăm astfel că bătrânii Timișoarei au tot confortul și îngrijirea necesară în această perioadă a vieții lor”, a declarat primarul Timișoarei, Dominic Fritz. 

După preluarea acestui imobil, Primăria Timișoara va demara un proiect de reabilitare și amenajare a acestuia.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat în întregime aici: https://www.primariatm.ro/administratie/consiliul-local/proiecte-de-hotarari/?uid=28064BF081307D1CC2258878003C692D

El va intra pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului Local Timișoara.

Serviciul Comunicare

The post Primăria Timișoara dorește extinderea Căminului de Persoane Vârstnice I.M. Klein prin preluarea unei clădiri de peste 1100 mp first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source