Primăria Municipiului Timișoara a lansat licitația pentru execuția lucrărilor de reparații curente și întreținere în regim de urgență (avarii) la imobilele (construcții), destinate unităților de învățământ preuniversitar de stat și utilizate de către acestea, de pe raza municipiului Timișoara.

Contractul va fi valabil 24 de luni, de la semnarea ordinului de începere a lucrărilor.

„În ceea ce privește finanțarea școlilor, pe primul loc trebuie să se afle elevii. Avem un număr record de investiții în infrastructură școlară nouă, avem nevoie să construim școli noi în Timișoara, dar și să le întreținem și reparăm pe cele existente. Avem la Timișoara aproape 200 de clădiri în care funcționează unități de învățământ. Căutăm o firmă care să asigure reparațiile în școli, un constructor competent și capabil să preia aceste responsabilități”, transmite viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău.

Primăria Timișoara pune accent pe garantarea calității lucrărilor și caută parteneri care să aibă capacitatea de a îndeplini standardele necesare unor lucrări care vizează atât siguranța copiilor cât și derularea activităților didactice în condiții optime. Invităm să se înscrie la licitație societățile interesate.

Licitația lucrărilor este împărțită pe două loturi, după cum urmează: 

Lotul 1 vizează reparații curente, întreținere și în regim de urgență (avarii) la imobilele destinate unităților de învățământ preuniversitar de stat și utilizate de către acestea pentru unitățile de învățământ preuniversitar de stat aferente învățământului preșcolar și secundar inferior (grădinițe și școli gimnaziale). Valoarea maximă estimată: 9.794.700,88 lei fără TVA.

Lotul 2 include reparații curente, întreținere și în regim de urgență (avarii) la imobilele (construcții) destinate unităților de învățământ preuniversitar de stat și utilizate de către acestea pentru unitățile de învățământ preuniversitar de stat aferente învățământului secundar superior (licee/colegii). Valoarea maximă estimată: 7.425.236,77 lei fara TVA.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 06 iunie 2023.

Documentația aferentă poate fi consultată la următorul link:

https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/simplified-notice/v2/view/100185037

Serviciul Comunicare

The post Primăria Timișoara caută firmă care să se ocupe de reparațiile și întreținerea școlilor din Timișoara. A fost lansată licitația first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source