17.08.2023

În weekend, intensificăm lucrările de reparații, pentru a reduce, pe cât posibil, disconfortul în trafic peste săptămână. 

Între 18 august, ora 05:00 și 19 august ora 08:00, traficul rutier va fi închis la intersecția dintre Calea Aradului și Piața Consiliul Europei, precum și inelul de ieșire de la Iulius Town pe Calea Aradului. Închiderea circulației pe tronsoanele de mai sus se va realiza în vederea așternerii stratului de uzură. Pentru derularea lucrărilor sunt necesare următoarele închideri de circulație și devieri ale traficului: 

  • Circulația de la intrarea în oraș pe Calea Aradului se va face pe o singură bandă înspre Calea Alexandru Ioan Cuza și este permisă virarea la dreapta pe Calea Circumvalațiunii;
  • Ieșirea în Calea Aradului de pe Calea Circumvalațiunii va fi închisă:
  • Se va devia circulația prin Pasajul Iulius Town, cu ocolire prin sensul giratoriu de la B-dul Antenei/Calea Sever Bocu.
  • Se închide ieșirea de pe Calea Torontalului în Calea Aradului:
  • Se va devia circulația prin Pasajul Iulius Town, cu ocolire prin sensul giratoriu de la B-dul Antenei/Calea Sever Bocu.

Din data de 19 august, ora 08:00 până în 20 august ora 15:00, intersecția dintre Piața Consiliul Europei, Calea Aradului și Calea Circumvalațiunii va fi închisă, iar circulația va fi deviată prin pasajul Iulius Town.

Legătura de la Calea Aradului la Calea Circumvalațiunii se va face pe strada Miresei, cu ieșire pe Calea Torontalului

Relația de pe Calea Torontalului spre Calea Aradului și Calea Alexandru Ioan Cuza se va face pe la Consiliul Europei cu ieșire la Pasajul Iulius Town.

În lunile de vară, sunt programate mai multe intervenții, pentru a profita de perioada concediilor, când orașul este mai liber. Această etapă, cu toate inconvenientele legate de blocaje, este absolut necesară pentru ca lucrările să avanseze și le finalizăm cât mai repede. Recomandăm conducătorilor auto să evite, pe cât posibil, zonele în care există restricții de circulație.

Serviciul Comunicare

The post Primăria Timișoara anunță lucrări la drumuri în acest weekend. Vor fi restricții de circulație în zona Piața Consiliului Europei first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source