17.10.2023

Primarul Dominic Fritz a semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor de amenajare a terenului de fotbal de pe str. Mircea cel Bătrân, nr. 114.

Licitația a fost câștigată de Asocierea formată din Societatea Atelier Decumanus S.R.L. (lider) și Societatea Rogera Prest S.R.L., care are 17 luni la dispoziție, din momentul emiterii ordinului de începere, pentru finalizarea lucrărilor.

”Este o investiție de peste 1 milion de euro pe care o suportăm integral de la bugetul local. Nu avem linii de finanțare europene sau sprijin guvernamental. E tipul de infrastructură sportivă care va putea fi folosită și de iubitorii de sport din cartierele Mehala, Ronaț și nu numai”, a spus primarul Dominic Fritz.

Noul teren de fotbal va avea suprafață sintetică, iar dimensiunile vor fi conform reglementărilor FIFA 90x57m. Proiectul prevede și sistem de preluare a apelor pluviale de pe suprafața de joc, sistem de iluminat, alei cu mobilier urban și spațiu verde în jurul terenului. Terenul va fi disponibil atât pentru disputarea unor meciuri oficiale, cât și pentru copiii din cartier sau alți timișoreni amatori de sport. 

Valoarea obiectivului de investiții este de 4.934.037 RON, fără TVA. 

Terenul de fotbal este parte a unui nou complex sportiv modern pe care Primăria Timișoara îl construiește în zona de nord-vest a orașului. Acest mai include un teren multifuncțional, o pistă de atletism, tribună, o clădire administrativă dotată cu vestiare, alei și spații verzi, 25 de locuri de parcare auto și 25 de rastele de biciclete. 

În prezent, terenul se află în stare de degradare.

              Serviciul Comunicare

The post Primăria Timișoara a semnat contractul pentru amenajarea terenului de fotbal de pe str. Mircea cel Bătrân first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source