Primăria și Consiliul Local Focșani au acordat premiile "Boovie 2022"

S-a pus punct și virgulă ediției cu numărul 7 a festivalului de book-trailer „Boovie 2022”, unde Primăria Municipiului Focșani și Consiliul Local al Municipiului Focșani au acordat peste 30 de premii celor mai talentați participanți, suma totală a premiilor acordate fiind în valoare de 59.300 lei.
De asemenea, onorariile trainerilor, cei care au făcut atât de multă senzație în rândul participanților de la „Boovie”, în sumă totală de 60.700 lei, au fost acordate tot de Primăria Municipiului Focșani și Consiliul Local al Municipiului Focșani.
Mai mult de atât, prin intermediul Direcției de Dezvoltare, Servicii Publice (DDSP) Focșani, instituție în subordinea Primăriei Municipiului Focșani, au fost susținute nevoile logistice ale „Boovie” 2022, iar CUP Salubritate s-a asigurat că zona Pieței Unirii este mereu curată.
Ateneul Popular „Maior Gh. Pastia” și Ansamblul Folcloric „Țara Vrancei”, instituții de cultură din subordine, au găzduit toate acțiunile festivalului de book-trailer.
De asemenea, și sala de ședințe a Consiliului Local Focșani a găzduit un work-shop dedicat educației financiare.
Ne bucurăm că Focșaniul, Oraș al Unirii, a fost gazda unui eveniment atât de reușit!
Ne bucurăm că educația a învins, grație premiilor oferite de Primăria Municipiului Focșani și Consiliul Local Focșani.
Felicitări participanților! Felicitări câștigătorilor!

Iată premiile acordate și valoarea acestora:

Marele Premiu al Festivalului concurs de book trailere Boovie în valoare de 6.000 lei a fost câştigat de echipa „Ambrosia” de la Colegiul Naţional „Sfântul Sava” din Bucureşti care a prezentat cartea „Cum să te împrieteneşti cu întunericul” a scriitoarei Kathleen Glasgow.
Premiul pentru regie, pentru complexitatea realizării şi a mijloacelor utilizate a fost câştigat de echipa „Hit List” din Urlaţi, pentru cartea „Născută din fum şi os”.
Pe lângă premiul în bani în valoare de 1.000 lei acordat de către municipalitate, reprezentanţii echipei au fost invitaţi pe platourile de filmare ale unui serial pentru a înţelege mai bine mecanismele din spatele regiei de film.
Primăria Municipiului Focșani a mai acordat alte premii I, II, III şi menţiunile pentru fiecare categorie în parte după cum urmează:

Premiul Juriului pentru Interpretare feminine: 1.000 lei;
Premiul Juriului pentru Interpretare masculina 1.000 lei;
Premiul juriului pentru coloana sonoră: 1.000 lei;
Premiul juriului pentru scenariu: 1.000 lei;
Premiul juriului pentru costume și scenografie: 1.000 lei;
Premiul juriului pentru imagine: 1.000 lei;
Premiile Boovie Liceu: total premii 19.500 lei;
Premiile Boovie Junior: total premii 11.100 lei;
Premiile Boovle Kids: total premii 8.100 lei;
Premiile Boovie+: total 2.700 lei;
Premiile ExtRO Boovle: total 2.700 lei;
Premiile Trailerul de buzunar: total 1.600;
Premiul de popularitate: 600 lei

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

Source