La Focșani recensământul nu s-a terminat!

Etapa de colectare a datelor de către recenzori, prin interviuri față-in-față (cu ajutorul tabletelor) pentru efectuarea recensământului populației și locuințelor din România în anul 2021 a fost prelungită până la data de 24 iulie 2022.
În vederea colectării datelor, vă rugăm să luați legătura cu recenzorul de teren arondat sau să-i răspundeți când sunteți căutat la reședință. De asemenea, vă puteți recenza la punctele fixe deschise la sediul Primăriei Municipiului Focșani, din bdul. Dimitrie Cantemir nr. 1 bis, la sediul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Focșani, din str. Cuza Vodă nr. 56 sau la punctul fix deschis la sediul Direcției Județene de Statistică Vrancea, din str. Prof. Gh. Longinescu nr. 2A, zilnic până la data de 24 iulie 2022 în intervalul orar 08.00-18.00.
Vă rugăm să dați curs obligației legale instituită prin O.U.G. nr. 19/2020 privind organizarea și desfășurarea recensământului populației și locuințelor din România în anul 2021, aprobată prin Legea nr. 178/2020, cu modificările și completările ulterioare.
Vă așteptăm să vă recenzați la punctele fixe mai sus menționate!

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

Source