Primăria Municipiului Timişoara a invitat organizațiile studențești din Timișoara la o discuție formală referitoare la viața studenților

Întâlnirea a avut loc joi, 16.06.2022, cu începere de la ora 18:00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara, bulevardul C.D. Loga nr. 1, etajul 1.

Primarul Dominic Fritz și aparatul tehnic al primăriei au purtat un dialog viu și constructiv cu privire la relația studenților și a organizațiilor studențești cu administrația publică locală, despre problemele care sunt importante pentru tinerii care studiază în Timișoara, precum și alte teme solicitate de reprezentanții organizațiilor.

Reprezentanții studenților au arătat un interes puternic pentru eveniment, prezentându-se în număr mare, de aproximativ 40 de tineri, care au abordat diverse problematici cu care se confruntă și care țin de administrația publică. Printre temele abordate s-au numărat situația colectării deșeurilor, siguranța publică, locurile de parcare și amenajările urbane din zona Complexului Studențesc, alături de alte problematici, dar și soluții, legate de calitatea vieții în oraș.

Întâlnirea este prima de acest gen de la începutul pandemiei de Covid-19, intenția fiind de a relua un dialog formal regulat și cu rezultate concrete, prin Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret. Dorința Primăriei Municipiului Timișoara este de a avea acest dialog constructiv la nivel extins cu reprezentanții studenților și ai tinerilor din oraș. Toate organizațiile și tinerii interesați să participe la acest dialog ne pot transmite un email la adresa [email protected] .

Serviciul Comunicare

 

The post Primăria Municipiului Timişoara a invitat organizațiile studențești din Timișoara la o discuție formală referitoare la viața studenților first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source