Primăria Municipiului Focșani continuă să premieze seniorii care au împlinit 90 de ani

Luna august și primele zile de toamnă blândă au fost cu flori și premii pentru încă 18 seniori focșăneni, ajunși la venerabila vârstă de 90 de ani.
Din partea municipalității, acești bunici au primit o diplomă de longevitate, un buchet de flori și un premiu în valoare de 500 de lei.
Primarul Cristi Valentin Misăilă i-a felicitat pe toți bunicii ajunși la această etate, mulțumindu-le totodată pentru tot ceea ce au făcut de-a lungul timpului pentru Focșani și pentru comunitatea noastră.
Un moment aparte l-a reprezentat aniversarea a 100 de ani a doamnei Margareta Roman, o mai veche cunoștință a Primăriei Municipiului Focșani din anii trecuți, când ne „amenința” că își dorește să prindă centenarul. Pentru cele 100 de toamne din buchetul vieții, doamna Margareta a primit flori, o diplomă și un premiu în sumă de 2250 lei.
Dovezi vii ale unei vieți cumpătate, seniorii premiați sunt exemple pentru noi toți, amintindu-ne zi de zi că Focșaniul copilăriei noastre a fost clădit de ei și de generațiile lor.
Le suntem pe deplin recunoscători pentru tot ceea ce reprezintă și le urăm din inimă să aibă parte de sănătate și de bucurii alături de copii, nepoți și strănepoți!
La Mulți Ani!

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focșani

Source