Pregătiri pentru Recensământul Populației și Locuințelor din 2022

În anul 2022 în România se va realiza Recensământul Populației și Locuințelor.
În perioada 10-31 martie 2021, Direcția Județeană de Statistică Vrancea va efectua un recensământ de probă.
Recensământul de probă se va desfășura inclusiv cu sprijinul și colaborarea cetățenilor din Municipiul Focșani, urmând a fi recenzate în această etapă aproximativ 600 gospodării alese aleatoriu.
Este important ca focșănenii să știe că au, de asemenea, posibilitatea de a se autorecenza completând un formular de preînregistrare disponibil la adresa: https://rpl.insse.ro
Ulterior, aceste persoane vor primi, la adresele de e-mail indicate (în formularul de preînregistrare) un link care îi va dirija spre chestionarul individual. Etapa de autorecenzare se va desfășura timp de 7 zile, între 10 și 16 martie 2021.
Cetățenii care, din motive obiective, nu se pot autorecenza, trebuie să știe că în perioada 22-31 martie 2021, vor fi vizitați de către un recenzor pentru realizarea interviului față în față.
Informațiile colectate vor fi prelucrate în conformitate cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal (Regulamentul UE 679/2016) și cu asigurarea confidențialității statistice.
Informațiile privind eșantionul selectat din Municipiul Focșani pentru recensământul de probă este disponibil pe site-ul Direcţiei Judeţene de Statistică Vrancea.

Biroul de presă

Source