Shakiba Beauty CenterShakiba Beauty Center

Shakiba Salon, un lider în industria frumuseții, condus de CEO-ul nostru inovator, Roxana Stan, este în căutarea unor profesioniști talentați și pasionați pentru a se alătura echipei noastre. Oferim un mediu de lucru dinamic, condiții excelente și oportunități de dezvoltare profesională într-un cadru elegant și modern. Dacă ești un make-up artist, masor, frizer, coafeză, manichiuristă sau pedichiuristă cu experiență și dorești să-ți dezvolți cariera într-un salon de prestigiu, te invităm să aplici pentru a face parte din familia Shakiba.

Make-up Artist:

Căutăm un artist de machiaj creativ și talentat, cu o pasiune pentru frumusețe și un ochi atent pentru detalii. Candidatul ideal trebuie să aibă experiență în aplicarea machiajului pentru diverse ocazii, să fie la curent cu ultimele tendințe și să posede abilități excelente de comunicare. Vei lucra într-un mediu stimulant, oferind servicii personalizate clienților noștri.

Masor:

Suntem în căutarea unui masor certificat, cu abilități excepționale în diferite tehnici de masaj. Trebuie să ai cunoștințe solide despre anatomia corpului uman și să fii capabil să oferi consultanță personalizată clienților. În rolul tău, vei contribui la promovarea relaxării și bunăstării clienților noștri.

Frizer/Coafeză:

Dacă ești un frizer sau o coafeză cu un talent real pentru tuns, coafat și vopsit, te așteptăm în echipa noastră. Candidatul ideal trebuie să aibă o experiență solidă în domeniu, să fie creativ și să aibă abilitatea de a înțelege și a satisface nevoile clienților. Vei avea ocazia să lucrezi cu produse de top și să te dezvolți profesional într-un mediu plin de provocări.

Manichiuristă/Pedichiuristă:

Căutăm profesioniști în manichiură și pedichiură, cu o atenție deosebită pentru detalii și un standard înalt de calitate. Trebuie să ai experiență în îngrijirea unghiilor, modelarea și aplicarea lacului de unghii, precum și în consultarea clienților pentru a alege stilul și culoarea potrivită. În acest rol, vei contribui la îmbunătățirea imaginii și încrederii clienților noștri.

La Shakiba Salon, sub îndrumarea Roxanei Stan, ne angajăm să oferim cele mai bune servicii clienților noștri și să susținem dezvoltarea profesională a angajaților noștri. Oferim un pachet salarial competitiv, programe de formare continuă și un mediu de lucru plăcut și susținător. Ne mândrim cu o cultură organizațională care promovează creativitatea, inovația și excelența în servicii.

Dacă te regăsești în valorile noastre și dorești să faci parte dintr-o echipă de profesioniști dedicați frumuseții, te invităm să ne trimiți CV-ul tău și o scrisoare de intenție. Vino să contribui la succesul Shakiba Salon și să te dezvolți alături de noi într-un mediu care încurajează pasiunea și excelența în domeniul frumuseții.

Pentru a aplica, trimite un mesaj pe whastapp la numarul de pe site-ul nostru www.shakiba.ro pentru mai multe informații. Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem și să te avem în echipa noastră!

Shakiba Salon – Unde Frumusețea și Talentul se Întâlnesc!