Salutare dragi odobesteni!

Sunt Adina Stanciu si va prezint ultimul buletin de stiri din acest an si trebuie sa va spun ca am fost la primarie sa vedem cum se incheie anul si l-am surprins pe primarul Daniel Nicolas in mijlocul unor lucrari. Ne-a transmis un mesaj de anul nou. Haideti sa-l urmarim! Strazile Dumitru Velnita si Fratii Mistoiu din cartierul nou au fost asfaltate intr-un final. Pe mai bine de 500 de metri a fost asezat si stratul de uzura. Anul viitor vor fi asfaltate si celelalte strazi de legatura, dar si cele pentru care au fost suspendate contractele de executie. Continuam cu vestile pozitive si va spunem ca faptele bune sunt intotdeauna prezente in Odobesti. Mos Craciun a fost darnic si anul acesta.

Peste 600 de pachete a distribuit Primaria Odobesti copiilor de la gradinitele si scolile orasului. Cei mici au fost bucurosi sa primeasca rechizitele in functie de varsta lor, dar si dulciuri. În intampinarea sarbatorilor, elevii liceului agricol s-au transformat in mesterii reciclarii creative. Sub indrumarea profesoarei Emilia Gogorita, elevii au realizat un atelier dedicat Craciunului. Haideti sa vedem ce a iesit din mainile lor. Preotii orasului Odobesti va transmit un mesaj de anul nou.

Bisericile va asteapta si in 2022 sa le treceti pragul. Suntem bucurosi sa va prezentam la sfarsit de an, clasamentul federatiei romane de motocilcism. ACS Odobesti este pe prmele locuri la nivel national. Astfel, la cupa regionala, clasa moto hoby, locul 1 a fost obtinut de Minculescu Ionut iar pe locul 2 s-a clasat Constanda Adrian. La campionatul regional, clasa atv pro locurile 1,2 si 3 au fost obtinute de Vlad Vasile, Spanu Antonio si Burlacu Razvan. La categoria moto expert, Ignat Florin s-a clasat pe locul 2, iar la clasa atv hobby , Leonescu Dorin a obtinut binemeritatul loc intai. Felicitari ACS Odobesti, ne mandrim cu voi. Din punct de vedere climatologic, luna ianuarie este cea mai rece luna a anului.

Temperaturile maxime se vor incadra intre -1 un grad si 5 grade Celsius iar minima va cobori pana la -9 grade Celsius. Cerul va fi predominant noros, precipitatiile vor fi slabe cantitativ, iar in cea de a doua decada a lunii vor aparea conditii sporadice de ninsoare. Tine de noi cum ne conservam energia si temperatura corpului astfel incat sa iesim sanatosi din sezonul rece. Stiti deja ca ne gasiti pe Facebook si Youtube unde puteti sa ne dati like, share si subscribe. 2022 sa fie plin de realizari, bucurii si fapte bune! Traiesti, iubesti si cresti in odobesti!- asta facem cu totii si in anul urmator. La multi ani!

Source