Adunarea Generală a Acționarilor S.C. Piețe S.A. a revocat, marți, Consiliul de Administrație al Piețe S.A., după ce această societate a ajuns dintr-una profitabilă într-una care a înregistrat pierderi de 4,2 milioane de lei în ultimii doi ani.

Membrii AGA au fost informați, la începutul ședinței, despre demisia a doi membri din fostul Consiliu de Administrație, respectiv Dan–Ion Sarmeș și Mihaela Calescu. În aceste condiții, membrii AGA au aprobat demiterea celor cinci membri ai Consiliului de Administrație rămași în funcție, respectiv Ioan Nasleu, Luminița Napău, Victor Ștefan, Narcis Bobic și Flaviu Iepan.

În locul acestora a fost propus un nou Consiliu de Administrație interimar, cu un mandat de patru luni, aprobat în unanimitate de membri AGA. Acesta este format din:

Octavian Ghiran – studii de management

Alma Kis – studii economice și de alimentație publică

Mihai Dan – studii de management și tehnice

Viorel Necșu – studii agronomie

Dan Stoica – studii agronomie

Mirel Pop – studii agronomie

Mihai Nastasiu – avocat

„Numirea unui noi Consiliu de Administrație este un nou pas spre normalitate în ceea ce privește această societate. Toți cei care nu pot performa, vor pleca, iar Piețe S.A., de doi ani, devenise o nouă gaură neagră în bugetul local. Vom acorda o atenție deosebită acestei societăți pentru că vânzătorii din piețele Timișoarei merită tot sprijinul nostru”, a declarat primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Direcția Comunicare-Relaționare

The post Nou Consiliu de Administrație la S.C. Piețe S.A. first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source