Modernizarea stadionului de rugby

Primăria Timișoara dorește să ridice calitatea infrastructurii atât pentru sportul de masă, cât și pentru sportul de performanță, fapt pentru care face o serie de investiții în unități de învățământ și în cartiere, în săli de sport, terenuri, stadioane.

Astăzi, la ora 15, a expirat termenul final de depunere a ofertelor pentru achiziționarea serviciilor de expertizare și proiectare, care vizează modernizarea și extinderea stadionului de rugby din Ronaț. S-au primit patru oferte de la:Studio Art Construct, Filips Art Design, SC HMS PROIECTARE SRL și  BLANK ARHITECTURE SRL. Ofertele vor intra în procedura de evaluare.

Proiectul de modernizare propune:

-repoziționarea terenului actual pentru a amenaja două terenuri de joc,

-amenajarea unui teren pentru antrenamente,

-închiderea perimetrului de la stadion,

-un sistem de iluminat nocturn,

-irigare automată,

-sistem de încălzire electrică a terenului,

-tribună acoperită și cu scaune moderne

-realizarea spațiilor sanitare și administrative necesare pentru respectarea normelor UEFA și a organismelor de reglementare din domeniu.

Contractul de servicii „ET(expertiză tehnică) +DALI–Refuncționalizare a terenului  de sport, reabilitare și extindere a clădirii existente, inclusiv rețele de utilități, str. Pictor Aman nr.11” are o valoare estimată de 173.464,29 lei fără TVA. Durata contractului este de 60 de zile.

În baza contractului se vor presta următoarele servicii: Expertiza; Concept energetic și Concept architectural; Documentație de avizare a lucrărilor de intervenţie (D.A.L.I), studii, avize/acorduri, conform certificatului de urbanism; Asistenţă tehnica de specialitate din partea proiectantului în calitate de expert cooptat in perioada desfășurării procedurii de achizitie a serviciilor de proiectare faza proiect tehnic.

Serviciul Comunicare

The post Modernizarea stadionului de rugby first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source