Lucrări programate în Timișoara – 17 decembrie

Vineri, 17 decembrie 2021, între orele 09-14, se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Electronicii, Venus și pe Calea Urseni, între str. Venus și str. Gavril Musicescu, în scopul conectării unor conducte noi la rețeaua de distribuție. Lucrarea se va desfășura la intersecția străzilor Venus și Electronicii și face parte din proiectul de modernizare a străzii Mareșal Constantin Prezan.

În aceeași dată, dar între orele 09-19, este programată o altă lucrare de conectare a unor coducte noi la rețeaua de distribuție, la intersectia străzilor Calea Bogdăneștilor și Tacit. Lucrarea face parte din proiectul de modernizare a infrastructurii de pe Calea Bogdăneștilor. În intervalul orar mai sus-menționat, se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Tacit, Calea Bogdăneștilor între str. Dunărea și Madona și în localitatea Săcălaz. De asemenea, în cartierul de blocuri din zona Dunărea și pe străzile Ciocârliei, Mircea cel Bătrân, Pelinului, George Stephenson, Vadul Crișului, Moise Doboșan, Rudăria, Rarău, Bistrița și Tazlău, presiunea apei va fi redusă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Serviciul Comunicare și Marketing

The post Lucrări programate în Timișoara – 17 decembrie first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source