Joi, 6 octombrie,între orele 8-18 vor avea loc lucrări la conductelede pe Calea Stan Vidrighin, la intersecțiile cu Bulevardul Constructorilor și strada Cerna.Lucrările fac parte din proiectul de modernizare stradală, iar pe durata lor se va întrerupe alimentarea cu apă la firmele Dalli, Tehnomet,Egeria,Lukoil,STPT,Aquatim Cerna, Rolling,Autogara Normandia,Elco, Agatex,Omfal, Dräxlmaier,restaurantul “La Lia” și Transport Auto Marfă. 

Tot joi,între orele 8-14, în localitățile Pietroasa, Poieni, Crivina de Sus și Fărășești se va întrerupe furnizarea apei pentru lucrări de spălare și igienizare a rețelei de distribuție, iar vineri, 7 octombrie,între orele 9-15 se va opri apaîn Voiteg.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Serviciul Comunicare și Marketing

The post Lucrări la rețele și spălări first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source