Lucrări Aquatim la conducte

Joi, 28 iulie, între orele 03-22 vor avea loc lucrări de deviere a conductei DN 800mm, în cadrul proiectului „Reabilitarea liniilor de tramvai şi modernizarea tramelor stradale în municipiul Timişoara, Traseu 5, Calea Bogdăneştilor”. Pe durata lor se va opri furnizarea apei pe bulevardul Cetății (porțiunea dintre strada Cloșca și Calea Bogdăneștilor), Calea Bogdăneștilor (porțiunea dintre bulevardul Cetății și Calea Circumvalațiunii), Suceava, Franyo Zoltan, Sibiu, Făgăraș, Chișinău, Toplița, Sinaia, Piața Sfântul Nicolae, Sabin Drăgoi, Nera și Bogdan Petriceicu Hasdeu. În același interval, presiunea va fi redusă pe strada Aprodul Movilă, în zona Mircea cel Bătrân, Balta Verde și Horia.

Vineri, 29 iulie, între orele 9-15, la intersecția Căii Torontalului cu strada Ion Inculeț se va executa o conectare de conducte. Pe durata lucrărilor se va întrerupe apa pe străzile Ion Inculeț, Constantin Stere, Hotinului, Soroca și Maria Tănase.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece aceste perturbări vor fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

Serviciul Comunicare și Marketing, Aquatim

The post Lucrări Aquatim la conducte first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source