Comunicat de presă

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!

U.A.T. Municipiul Brad, cu sediul în Municipiul Brad, strada Independenței, nr. 2, județul Hunedoara, anunță lansarea proiectul cu titlul „Construirea de locuințe nZEB pentru tineri în Municipiul Brad”.

Titlu apel: PNRR/2022/C10/I2, Runda 1.

Perioada de implementare a proiectului este de 24 de luni, calculate de la data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, respectiv 08.12.2022.

Obiectul contractului de finanțare îl reprezintă acordarea finanțării de către MDLPA pentru implementarea proiectului nr. C10-I2-277, care vizează construirea de locuințe nZEB pentru tineri în Municipiul Brad

Valoarea totală a proiectului este de 5.089.031,58 lei, din care valoarea maximă a finanțării nerambursabile a proiectului este de 100% din valoarea totală a proiectului. Valoarea eligibilă din PNRR este 4.276.497,13 lei, fără T.V.A.

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local, I.2 – Construirea de locuințe nZEB plus pentru tineri/      locuințe de serviciu pentru specialiști din sănătate și învățământ

Persoană de contact:

  • Manager de proiect – Nicoleta Florica DAVID
  • 0254.612.665, [email protected]
  • www.primariabrad.ro/proiecte-europene

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.”

„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – Următoarea Generație UE”

https://mfe.gov.ro/pnrr/         https://www.facebook.com/PNRROfficial/

Source