La Comarnic, luminile de Crăciun s-au aprins în Ajun de Sf. Nicolae

Seară magică la Comarnic în Ajun de „Sf. Nicolae” – ocrotitorul copiilor, cel care ne învață bunătatea, compasiunea și generozitatea!

Sute de persoane au participat, în seara de 5 decembrie 2023, la aprinderea luminițelor de sărbători, manifestare organizată de autoritățile locale în parcul orașului Comarnic, sărbătorind astfel bucuria Crăciunului ce se apropie.

Este pentru al doilea an consecutiv în care comărnicenii se adună în jurul bradului pentru a celebra, împreună, frumoasa perioadă a sărbătorilor creștine de iarnă. Numărul mare de participanți prezenți la eveniment sunt dovada certă a faptului că oamenii iubesc Nașterea Domnului, își doresc să fie împreună, apreciază talentul în stare pură al artiștilor și fac parte dintr-o comunitate implicată.

O dată cu lăsarea serii, toți cei prezenți au efectuat la unison numărătoarea inversă până la momentul aprinderii luminițelor de Crăciun. Bradul amplasat în parc a prins viață în lumină și a inundat inimile celor prezenți cu iubire și speranță.

Iar pentru că au înfruntat cu dârzenie frigul, toți cei prezenți, de la cei mici la părinți sau bunici, au fost recompensați de autoritățile locale, prin sprijinul sponsorilor, cu ceai cald, covrigi proaspeți, cozonac, vin fiert și bomboane delicioase.

În mijlocul atenției au fost, așa cum era normal, copiii. A fost o seară cu adevărat dedicată celor mici, o seară a colindelor și a spiritului Crăciunului. Au cântat, au dansat sau au recitat. Totul în așteptarea moșului blând și darnic: Sf. Nicolae, ce avea să le viziteze casele și ghetuțele în noaptea următoare, împărțind bucurie și generozitate.

Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături, copii, elevi, profesori și spectatori, precum și membrilor echipei logistice.

Mulțumim Asociației „Centrul Cultural Comarnic 2016”, Asociației „Zestrea Carpaților”, Clubului Copiilor „Martha Bibescu” Comarnic, Liceului „Simion Stolnicu” Comarnic, Școlii Generale Nr. 2 Comarnic, precum și profesorilor/instructorilor coordonatori: Mariana Brânzi, Mihaela Iancu, Adriana Bălănică, Florian Bârsan.

 

  Sărbători Fericite!

The post La Comarnic, luminile de Crăciun s-au aprins în Ajun de Sf. Nicolae appeared first on Primaria Comarnic – Judetul Prahova.

Source