PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TULCEA,

în parteneriat cu

INSPECTORATUL JUDEȚEAN DE JANDARMI TULCEA,

au plăcerea de a invita reprezentanții presei marți, 24 ianuarie 2023, ora 09.00, la sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Județean Tulcea, pentru a participa la ceremonia festivă de oferire a diplomelor, certificatelor și medaliilor emise de Șeful Statului Major al Apărării, dl General-locotenent Daniel PETRESCU și Casa Regală a României – ASR Principele Radu, voluntarilor militari și civili tulceni care au luat parte la cea de-a IX-a ediție a Ștafetei Veteranilor, organizată de Echipa Invictus România.

 „INVICTUS este un proiect de voluntariat care se extinde din mediul militar în cel civil. Este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. Este în primul rând un proiect de educație, o luptă împotriva ignoranței și o punte între militari și civili ca oameni. De aceea, strategia Invictus include extinderea proiectelor în parteneriat cu alte asociații nonguvernamentale.

Invictus România este un ideal prin care sufletul curat este pus în slujba voluntariatului și a camarazilor, iar ceremonia are rolul de a promova voluntariatul și de a inspira mulți oameni să se alăture Ștafetei Veteranilor.” (sursa: Invictus România https://zxmpatrick.wixsite.com/invictusromania)

Reprezentanții presei sunt rugați să confirme prezența până luni, 23 ianuarie, orele 18.00, la adresa de email: [email protected].

Participanții tulceni la „Ștafeta Veteranilor”, care vor primi aprecieri, sunt:

Dl. Plt. Adj. Șef Sorin ANDRICI

Dl. Col. Ion BORDEI

Dl. Mihai HULENI

Dl. Nicolae BIBU

Dl. Col. Florian NICOLAUDl.

Cpt. Lucian IVANOVDl.

Slt. Daniel CĂLIN

Dna Plt. Anca ȘERBAN

Dl. Plt. Adj. Florin GROSU

Dl. Plt. Adj. Tiberiu FIRUȚĂ

Dna Mariana STOIAN

Dl. Alexandru STOIAN

Dnei Andreea STOIAN

Dl. Ag. Florin RĂUȚĂ

Dl. Ag. Șef Ion BORISOV

Dl. Ag. Șef Pr. Paul ROTARU

Dl. Cap. Marian SIMION

Dna Roxana BONTAȘ

Source