Investiții Aquatim în localitatea Sârbova

Prima rețea publică de alimentare cu apă a fost finalizată recent în localitatea Sârbova, județul Timiș, printr-o investiție asigurată din fonduri proprii ale Aquatim.Rețeaua de apă include 5.100 m de conducte de distribuție, 135 cămine pentru apometre, 1.381 m conducte de branșament și 8 hidranți. Valoarea lucrărilor executate este de circa 570.000 lei (TVA inclus).Atât proiectul tehnic, cât și lucrările în sine au fost executate de echipe specializate din cadrul Aquatim.

Alimentarea cu apă a localității se face de la stația de tratare a apei din Hitiaș, printr-o conductă de aducțiune și o gospodărie de apă compusă din stație de clorinare, stație de pompare și un rezervor de apă, realizate anterior printr-un alt proiect de investiții.

Pentru a beneficia de serviciul de alimentare cu apă, locuitorii din Sârbova trebuie să depună fie on-line, pe pagina www.aquatim.ro, fie fizic la sediul sucursalei Aquatim din Buziaș, str. Bisericii nr. 6B, documentațiile pentru obținerea avizelor tehnice și întocmirea contractelor. Conectarea la un sistem sigur de alimentare cu apă potabilă duce, inevitabil, la îmbunătățirea calității vieții, oferind confort și siguranță cetățenilor.

Serviciul Comunicare și Marketing

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

The post Investiții Aquatim în localitatea Sârbova first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source