Flashmob de Cartea Recordurilor de Ziua Copilului, la Focșani

Câteva mii de copii și sportivi din Municipiul Focșani sunt așteptați să participe la un Flashmob-ul Olimpic, organizat în Piața Unirii de Ziua Copilului.

La „Flashmob-ul Olimpic” care va începe la ora 9.45 vor participa sportivii de la Skdun Focșani (karate), copiii de la Alexander’s Dance, CSM Focșani, Clubul Sportiv Unirea (CSU) Focșani și Clubul Sportiv Școlar (CSS) Focșani.
Flashmob-ul este organizat împreună cu Academia Olimpică Română – Filiala Vrancea și pentru a intra în Cartea Recordurilor, îi invităm pe toți focșănenii să participe la eveniment, mai ales că în Piața Unirii, cu începere de la ora 10.15 va fi organizată și o expoziție de tehnică militară cu unități din cadrul Ministerului de Interne – IPJ Vrancea, IJJ Vrancea și ISU Vrancea, dar și o „Bursă a ofertelor școlare” unde reprezentanții liceelor vor oferi elevilor informații în legătură cu oferta lor educațională.

Ziua dedicată copilăriei continuă cu mai multe demonstrații sportive ce vor avea loc în Piața Unirii, în intervalul orar 10.15-14.00. Copiii de la secțiile de baschet, handbal, atletism, fotbal și tenis de masă, coordonați de antrenorii lor de la Clubul Sportiv Municipal Focșani 2007, Clubul Sportiv Școlar și Clubul Sportiv Unirea, vor susține cu această ocazie diverse reprezentații.

De la ora 16.00, în Piața Unirii va începe Festivalul concurs „Opincuța” (festivalul interjudețean de coregrafie populară pentru copii), susținut de Ansamblul Folcloric „Țara Vrancei”, până la ora 18.00.

Spectacolul copilăriei continuă în Piața Unirii între orele 19.30 și 20.30 cu un concert de muzică ușoară interpretat de tinerii laureați ai festivalurilor din țară și străinătate.

Ziua dedicată celor mai mici dintre focșăneni se va încheia cu un concert de excepție susținut de câștigătoarea „Românii au talent 2021” – Ana Maria Mărgean, timp de o oră, de la 20.30. Și tot pe 1 Iunie, Primăria Municipiului Focșani vă invită în Piațeta Teatrului Municipal „Maior Gheorghe Pastia”, unde va avea loc Spectacolul „LiricMix”, în intervalul orar 17.00-19.00, spectacol de muzică, poezie, teatru și dans, cu participarea elevilor de la Liceul de Arte „Gh. Tattarescu”.

Vă așteptăm pe 1 Iunie 2022 să vă întâlniți cu anii copilăriei!

Source