Cel mai așteptat eveniment al Festivalului „Zestrea Oașului” – Zilele Orașului – ediția XXIII – se va desfășura în zilele de 18 – 20 august. Evenimentul va debuta vineri seara, 18 august, la ora 20.00, cu Tavi de la Negrești și DJ party – DJ Yaang & Split, pe scena care va fi amenajată în zona centrală a orașului.

Sâmbătă, 18 august, la scena în aer liber, evenimentele vor începe la ora 17.00 cu un recital Maria Tripon împreună cu Ansamblul Oașul și Ansamblul Sânzienele, urmat de un Concert folcloric: Grupul Lăturenii, Concert folcloric: Ion, Ionuc și Andreea Ivanciuc. De la ora 18.00, atmosfera va fi întreținută de talentații copii ai Centrului Educațional Edutopia.

Deschiderea oficială este prevăzută la ora 19.00, un moment festiv în cadrul căruia vor fi premiate personalitățile și colaboratorii orașului Negrești-Oaș, elevii cu rezultate deosebite, vor fi decernate titluri și diplome de către primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

Programul va continua cu un recital al Trupei Colibri și Ionuț Hanțig – muzică ușoară și etno, iar seara să devină incendiară de la ora 23.00 Concert extraordinar al artistului internațional Faydee. Programul se va încheia cu Dj party.

Duminică, 21 august, programul va începe la ora 17.00 cu un concert al Ansamblului folcloric „Borșa”, urmat de recitaluri ale talentelor negreștene Țiplea Amedea, Țiplea Mira, Adelina Mihăilă, Alin Opriș, Malanca Jessica. Contiuăm cu u recital folk – Adrian Lupescu, MT Creativ Art Studio – recital de muzică ușoară, Bianca Rus – recital de muzică ușoară, Stephanie Barbara, Dorka Kozma, Mate Kozma – concert la vioară, pian și voce, Juliana Sfitlic – concert de muzică ușoară.

Seara va fi încheiată de recitalurile extraordinare susținute de la ora 22.00 de Rareș, urmat de Ami, pentru ca finalul să fie scris cu un spectaculos foc de artificii.

Organizatori:
Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș prin
Casa Orășenească de Cultură Negrești-Oaș

Parteneri :
Muzeul Țării Oașului
Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Negrești-Oaș

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica programul.

Source