Primăria Municipiului Timișoara împreună cu CIVINET ROMÂNIA, ITS România și eGovlab Stockholm University vă invită la două zile de conferință despre Soluții MaaS în prioritizarea mijloacelor de transport nepoluant, în perioada 2-3 iunie 2021. Evenimentul este înscris în calendarul EU GREEN WEEK ca eveniment-partener.

Toate prezentările și intervențiile vor fi traduse în română sau engleză (după caz).


Înscrierile pentru data de 2 iunie, de la ora 9,00 CET/10,00 EET (ora României) se fac pe https://zoom.us/webinar/register/WN_a4v2bQWQQ36DocUUPGMrvg .

Prima zi a conferinței va aduce împreună proiecte și experiențe diverse: de la Primăria Turku (Finlanda), Stella Aaltonen, va vorbi despre indicatorii care ne arată cât de pregătit este un oraș să implementeze soluții MaaS, cercetare realizată în cadrul proiectului CIVITAS ECCENTRIC. Din proiectul Interreg, PriMaaS – Prioritizing low carbon mobility services for improving accessibility of citizens, vom cunoaște două studii de caz, de la doi dintre partenerii proiectului, Primăria Timișoara cu o prezentare a viceprimarului responsabil pentru mobilitate urbană și transport, Ruben Lațcău și JAN HELLÅKER, DRIVE SWEDEN & STEVEN SARASINI, KOMPIS. Prezentărilor vor fi urmate de o discuție liberă despre soluțiile de mobilitate urbană, moderată de Anna Crăciun, de la Humanising Autonomy, Londra, expert în inteligență artificială pentru soluții de mobilitate centrate pe om, cu o valoroasă experiență la Transport for Greater Manchester.

A doua zi, 3 iunie, este dedicată în întregime rezultatelor proiectului PriMaaS, concentrându-se pe impactul COVID asupra transportului public – experiențe din Timișoara și Stockholm și rolul PMUD și al altor instrumente politice în sprijinirea implementării MaaS. Înscrierile pentru data de 3 iunie, de la ora 9,00 CET/10,00 EET (ora României) se fac pe https://stockholmuniversity.zoom.us/webinar/register/WN_4f_VtknJR8WFug6pRRaYAA

Agenda

The post Eveniment PriMaaS first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source