Municipiul Adjud are de astăzi, și oficial, primar nou! Domnul Florin Nechifor a fost învestit în funcție de prefectul județului Vrancea într-un cadru festiv!

Astăzi, 23 octombrie 2020, începând cu ora 14:30, pe esplanada Casei de Cultură ”Tudor Vornicu” a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către noul primar al municipiului Adjud, domnul Florin Nechifor, și de constituire a Consiliului local al municipiului. Ședința solemnă a fost convocată prin Ordinul Prefectului Județului Vrancea nr. 379/20.10.2020.

Deschisă cu intonarea imnului de stat, ședința a fost condusă de prefectul județului Vrancea, domnul Gheorghiță Berbece, secondat de decanul de vârstă al noului consiliu local, doamna Nicoleta Gherghe.

 Doresc să le mulțumesc tuturor adjudenilor și oaspeților prezenți pentru încrederea acordată! Vă promit că nu vă voi dezamăgi!, a declarat domnul Florin Nechifor în primul său discurs în calitate de primar.

La ședință au mai participat domnul Cătălin Dumitru Toma – președintele Consiliului Județean Vrancea, domnul Ion Ștefan -ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, domnul Ionel Dancă – șeful Cancelariei Prim-ministrului și doamna Claudia-Lavinia Serafimciuc – subprefect al județului Vrancea.

Potrivit adresei de înaintare a ordinului antemenționat, dată fiind creșterea incidenței cazurilor de Covid -19 precum și măsurile stabilite pentru prevenirea și combaterea pandemiei, festivitatea  a avut loc în condiții excepționale, respectând limita de participanți.

Source